Игрални зали 7777 са основани през 1998 год. като дружество с ограничена отговорност, регистрирано от Варненския Окръжен Съд.

Дейността на Дружеството е свързана с единствено с организиране на хазартни игри с игрални автомати и се регулира от Закона захазарта, приложим в България.

Дружеството, както и съдружниците отговарят на всички законови изисквания за организиране на хазартни игри с игрални автомати. Дружеството притежава лицензи за осем игрални зали, издадени от Държавната комисия по хазарта. Дейността се осъществява в лицензирани за целта обекти в Североизточна България – Варна, Провадия, Кранево, Белослав, Попово, Силистра.

Фирмата цели да предлага многобройни и качествени игрални автомати, за да могат да бъдат задоволени потребностите на различните типове играчи.

Репутация (имидж) на фирмата

За Игрални зали 7777 е много важно да подържа добър имидж и репутация.

Това включва:

  • дискретност на играчите;
  • изплащане на каквато и да е сума на момента;
  • обновяване на игрите всеки месец;
  • коректност спрямо играча без значение с какви залози играе;
  • добро обслужване;
  • перфектна „Джакпот” система, при която автоматите могат да се свързват помежду си запостигане на специална премия наречена“джакпот“. Това се получава с натрупване на определена сума, която се формира от отчисленияот всяка заложена сума на взаимно свързанитеавтомати, които трябва да се намират в една и съща игрална зала, или в свързани в електроннатамрежа зали в съответното казино;

Игрални зали 7777 предлага голямо разнообразие от видео-слот игри с впечатляваща визия, занимателна тематика и атрактивни печеливши комбинации. Тя подбира за клиентите изключително разнообразен слот микс, с желанието да подсигури най-добрата игра за всеки вкус и предпочитание. Слотовете са ориентирани към любителите на адреналина и експлозивността на печалбите, до игри, подходящи за онези, които търсят повече забавление, допълнителни бонус-нива и различни занимателни приложения.

​Фирмата залага на класически игри-бестселъри, които вече години наред са широко разпространени в много страни по света, така и държи да предложи на играчите си и възможността да пробват от най-новите заглавия, които отразяват последните тенденции в световната игрална индустрия.

За любителите на разнообразието са и някои от най-популярните мулти-гейм поредици Premier,Vega Mega Jack, Multi Gemini,Vega Vision + система Cat 4 cash Atronic . и др., които предлагат многократно по-голям избор за играча, чрез възможността да пробва късмета си на много различни игри, без да се налага да става от мястото си.