Игрални зали 7777 са основани през 1998 год. като дружество с ограничена отговорност, регистрирано от Варненския Окръжен Съд. Дейността на дружеството е свързана с единствено с организиране на хазартни игри с игрални автомати и се регулира от Закона захазарта, приложим в България. Дружеството, както и съдружницитеотговарят на всички законови изисквания заорганизиране на хазартни игри с игрални автомати. Дружеството притежава лицензи за осем игрални зали, издадени от Държавната комисия по хазарта. Дейността се осъществява в лицензирани за целта обекти в Североизточна България – Варна, Провадия, Кранево, Белослав, Попово,Силистра.

Фирмата цели да предлага многобройни и качествени игрални автомати, за да могат да бъдат задоволени потребностите на различните типове играчи. За игрални зали 7777 е много важно да подържа добър имидж и репутация. Това включва:

  • дискретност на играчите
  • изплащане на каквато и да е сума на момента
  • обновяване на игрите всеки месец
  • коректност спрямо играча без значение с какви залози играе
  • добро обслужване
  • перфектна „Джакпот” система, при която автоматите могат да се свързват помежду си за постигане на специална премия наречена”джакпот”. Това се получава с натрупване на определена сума, която се формира от отчисления от всяка заложена сума на взаимно свързаните автомати, които трябва да се намират в една и съща игрална зала, или в свързани в електронната мрежа зали в съответното казино

За връзка с нас или запитване моля използвайте формата за контакт по долу. След като попълните формата, ние ще се опитаме да ви отговорим в срок от 24 до 72 часа. Благодарим ви за вниманието.

Форма за контакти

Име ( задължително )

Телефон ( задължително )

Email адрес ( задължително )

Относно ( задължително )

Съобщение ( задължително )

Съгласен съм с правилата за ползване на сайта